Werkzaamheden gestart aan eerste bad van zwembad Werkina

Foto: Archief
26 januari 2024, 10:11
Verlopen

WERKENDAM - In Werkendam zijn de werkzaamheden gestart aan het eerste bad van zwembad Werkina. Dat ondergaat een ware transformatie.

Rondom het zwembad worden nieuwe tegels gelegd en komen nieuwe parasols. Er worden extra zit- en ligplaatsen toegevoegd en aan de kant van de zonneweide komt een verhoogd zitgedeelte. De werkzaamheden aan het eerste bad worden naar verwachting in maart afgerond, op tijd voor het nieuwe zwemseizoen.

Het hele zwembad wordt gemoderniseerd dankzij Stichting Vrienden van Werkina, gesteund door lokale ondernemers. Hoewel de stichting zelf al veel ideeën heeft over het ‘updaten’ van het zwembad, kunnen ook de inwoners van Werkendam nog om meedenken over mogelijke vernieuwingspunten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl