Bingo van Altena 280 haalt 3.600 euro op voor Roparun

Foto: Aangeleverd
31 januari 2024, 14:57
Verlopen

ALMKERK - Op vrijdag 26 januari organiseerde Roparun team Altena 280 hun jaarlijkse bingo in het Wapen van Emmickhoven in Almkerk. De bingo is elk jaar weer een daverend succes, maar dit keer overtrof het alle verwachtingen.

Ruim een half uur voor openingstijd, stond er buiten al een lange rij enthousiaste bingoërs. Om 19.00 uur gingen de deuren open en binnen 5 minuten waren alle plekken in de grote zaal bezet. Extra stoelen en tafels werden aangesleept om iedereen een plekje te kunnen geven. Voordat de bingo begon, was er een lotenverkoop waarmee ruim 250 prijzen te winnen waren. Team Altena 280 kan elk jaar weer rekenen op tientallen sponsors die prachtige prijzen beschikbaar stellen voor de loterij en Bingo.

Om 19.30 uur was het tijd voor Lucie en Truitje om de bingomolen te laten draaien. In 5 bingorondes een superronde en een surprise ronde kon het publiek de mooiste prijzen winnen, variërend van een schoonheidspakket tot een overnachting in een B&B en vele waardebonnen van ondernemers uit de regio. Ondertussen wisten Lucie en Truitje het publiek goed te vermaken met hun tomeloze enthousiasme en humor. Aan het einde van de avond kon de fantastische opbrengst van 3.600 euro bekend worden gemaakt. Een record opbrengst voor het team. Dit fantastische bedrag gaat volledig naar Roparun.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl