Geslaagde boekenmarkt in Hankse kerk

Foto: Aangeleverd
1 februari 2024, 17:15
Verlopen

HANK - Het was een groot succes, de boekenmarkt in de kerk in Hank. Twee dagen was het druk met kijkers en kopers. Het was dan ook een bijzonder gezicht om duizenden boeken uitgestald te zien in zo'n mooie kerk.

Veel bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om een kaarsje aan te steken. Voor de kinderen was een aparte leeshoek ingericht. Daar was het een gezellige drukte want veel kinderen kwamen hun boekenbon inleveren. Die hadden ze gekregen op school of bij de ingang van de boekenmarkt. De boekenmarkt werd opgeluisterd met stemmige orgelmuziek van twee gastmuzikanten. Het geheel leverde een sfeervolle boekenmarkt waar de bezoekers de ruimte hadden om een boek te zoeken maar ook om een praatje te maken.

Het is te hopen dat de Boekbank Hank, de organisator van de boekenmarkt, vaker gebruik mag maken van de kerk hoewel voor de opslag van de boeken nog geen echte oplossing is gevonden. De vrijwilligers van de boekenmarkt kijken tevreden terug op een mooi weekend met een grote opbrengst voor het onderhoud van de kerktoren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl