Drie miljoen euro voor onderhoud en renovatie sportvelden

Foto: Archief
2 februari 2024, 17:54
Verlopen

ALTENA - Altena trekt de komende vier jaar ruim drie miljoen euro uit voor onderhoud en renovatie van de sportvelden.

De gemeente is als eigenaar van de velden verantwoordelijk voor het onderhoud daarvan. De afgelopen jaren schortte het echter aan een planmatige aanpak. Met het nu opgestelde Meerjaren Investeringsplan Sportaccommodaties wil Altena een inhaalslag maken. Het college gaat daarbij met de buitensportverenigingen kijken naar de kosten van het dagelijks onderhoud en de kwaliteit ervan.

Het is de bedoeling dat er een onderhoudsovereenkomst komt met elke vereniging. Vaak ontbreekt die nu nog, of zijn ze niet helder en geven ze aanleiding tot discussie; dat wil het college in het nieuwe plan voorkomen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl