Vanaf 5 februari andere ophaaldagen voor afval

Foto: Archief
2 februari 2024, 18:03
Verlopen

ALTENA - Vanaf maandag 5 februari wordt het restafval, gft en zogenaamde PMD in de gemeente Altena mogelijk op een andere dag opgehaald.

Als u de Afvalstoffendienst-app heeft geïnstalleerd, dan verschijnen de nieuwe ophaaldagen automatisch. Door de wijziging in ophaaldagen zit er de eerste keer mogelijk meer of minder tijd zit tussen het ophalen van uw afval.

Door de nieuwe routes heeft de ophaaldienst in het begin wat meer tijd nodig. Het kan dus zijn dat de container op de ophaaldag later wordt geleegd. Is uw container na de inzameldag nog vol? Dan kan u een melding maken in de app.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl