Klaverjassen bij tennisvereniging De Hei

Foto: Pixabay
4 februari 2024, 22:22
Verlopen

NIEUWENDIJK - De oude traditie van het klaverjassen keert terug bij De Hei.

Op 3 avonden zal het van start gaan vanaf 20.00 uur. Het gaat om 16 februari, 1 maart en 15 maart. U kunt inschrijven per koppel of alleen, waarbij er wordt gezocht naar een klaverjas-maatje op die avond. Er zal worden gespeeld in rondes van 45 minuten, waarbij men uitgaat van 2 a 3 rondes, afhankelijk van het animo.

Het inschrijfgeld is 5 euro per avond, waarbij er hapjes worden verzorgd gedurende de avond. Drankjes zijn voor eigen rekening. U kan per avond inschrijven, of uiteraard direct voor alle avonden. Aanmelden kan via het e-mail adres BAC@tvdehei.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl