Mama Café Altena op 6 maart met voorlezer Corrie Langendoen

Foto: Archief
4 februari 2024, 15:53
Regio Info

WOUDRICHEM - Op woensdag 6 maart is het eerstvolgende Mama Café Altena.

Vaste voorlezer Corrie Langendoen komt deze ochtend langs om de kinderen mee te nemen in een prachtig verhaal. Als u naar het Mama Café wil komen, kunt u aanmelden door een e-mail te sturen naar info@mamacafe-altena.nl.

Deze bijeenkomst wordt gehouden bij Kinderopvang Buitengewoon in Woudrichem aan het Raadhuisplein 1. De ingang van de ruimte bij Kinderopvang Buitengewoon zit aan de zijkant van het gebouw, naast de natuurtuin. De banner van het Mama Café staat daar als herkenningspunt. U bent van harte welkom op 6 maart van 9.30 tot 11.30 uur. Het Mama Café in Woudrichem wordt maandelijks georganiseerd door Kraamzorg Novo Peri, Praktijk Bijzonder en Kinderopvang BuitenGewoon.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl