Neem deel aan de Start to Run trainingen

Foto: Archief
4 februari 2024, 15:45
Sport Nieuws

SLEEUWIJK - De Altena Road Runners helpen beginnende hardlopers met hun eerste stappen met Start to Run.

Denkt u aan fitter worden en lekker bewegen? Alleen weet u niet goed waar u moet beginnen? Altena Road Runners loodst u over die lastige drempels en biedt u een advies op maat. Of u nu al fit bent, of nog niet, wat kilo’s kwijt wilt of al prima op gewicht bent. De enthousiaste en professionele trainers staan te trappelen om u hierbij te helpen. Zij laten u ontdekken wat voor u het goede tempo is, zodat u met plezier én resultaat na 7 weken minimaal 3 kilometer aan 1 stuk kunt hardlopen.

De eerste training is op zaterdag 16 maart om 09.30 uur. Op dinsdagavond om 19.45 uur is er ook training. U krijgt ‘huiswerk’, een schema waarmee u zelf op donderdag kunt lopen. Na afloop van de cyclus biedt Altena Road Runners een vervolg cursus aan. Deze streeft ernaar om in een half jaar 1 uur te kunnen hardlopen. Inschrijven kan op altenaroadrunners.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl