Sander Paans voorzitter SchuldHulpMaatje Altena

Foto: Aangeleverd
6 februari 2024, 15:17
Verlopen

ALTENA - Sander Paans uit Werkendam is de nieuwe voorzitter van SchuldHulpMaatje Altena. Hij volgt Luc Zonnenberg op die zich nu volledig gaat richten op de coördinatie van de hulpaanvragen.

Schuldhulpmaatje is in Nederland actief in ruim 160 gemeentes. Afgelopen jaar deden bijna 11.000 mensen een beroep op een ‘maatje’ om samen de financiën weer op de rit te krijgen. In Altena zijn inmiddels tien getrainde en ervaren Schuldhulpmaatjes actief, maar het aantal hulpaanvragen valt wat tegen, terwijl ook hier mensen met financiële zorgen en problemen zijn.

Paans ziet het dan ook als zijn opdracht om nog te beter laten zien wie SchuldHulpMaatje Altena is en wat het doet, hoe integer de ploeg is en hoe je samen met een schuldhulpmaatje kunt voorkomen dat je nog verder in problemen komt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl