Benoeming leden Economische Adviesraad Altena

Foto: Archief
10 februari 2024, 17:37
Verlopen

ALTENA - Afgelopen dinsdag werden door het college de eerste 11 leden benoemd van de Economische Adviesraad Altena.

De Adviesraad probeert vanuit een adviserende en stimulerende rol bij te dragen aan de economische ontwikkeling van de gemeente Altena. De leden van de adviesraad vertegenwoordigen de drie O’s: ondernemers, onderwijs en overheid. De speerpuntsectoren zijn Maritiem en Agro-food en de kernen van de gemeente.

De Adviesraad zal dit jaar tenminste vier keer bijeenkomen. Op donderdag 29 februari zullen de leden met elkaar kennismaken. Wethouder Wendy van Ooijen is hierbij aanwezig. De 11 leden zijn op persoonlijke titel benoemd voor een periode van 3 jaar.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl