Altena op zoek naar vervoerder voor gym- en zwemvervoer van scholieren

Foto: Archief
13 februari 2024, 15:06
Verlopen

ALTENA - De gemeente Altena is op zoek naar een vervoerder die het gym- en zwemvervoer van scholieren voor zijn rekening neemt. Dat meldt de gemeente op TenderNed.

Basisschoolleerlingen in Altena maken voor de gym- en zwemlessen gebruik van locaties die verspreid over de gehele gemeente liggen en dus niet altijd naast de basisscholen. In totaal moeten daarom wekelijks bijna 1100 leerlingen worden vervoerd.

De opdracht krijgt een looptijd van drie jaar. Na die drie jaar kan de overeenkomst voor één keer met een jaar worden verlengd. Bedoeling is dat de overeenkomst voor het gym- en zwemvervoer van scholieren op 1 augustus van dit jaar ingaat.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl