Bouwbord Hospice Altena: geplaatst en verwijderd

Foto: Aangeleverd
15 februari 2024, 11:49
Verlopen

SLEEUWIJK - Het was een korte wervelvind van enthousiasme: het bouwbord van Hospice Altena. Het bord langs de Vlietstraat in Sleeuwijk bood een levendige glimp van het toekomstige Hospice Altena.

Het bestuur van stichting Hospice Altena kreeg dan ook van verschillende kanten te horen dat men zeer te spreken was over de bouwstijl en de locatie van het hospice. Er is echter een stap terug gedaan. Met de toewijding aan zorgvuldigheid die dit project kenmerkt, is besloten het bord tijdelijk te verwijderen. Dit in afwachting van de definitieve goedkeuring van de benodigde vergunningen.

“Laten we samen uitkijken naar het moment waarop we het bord weer kunnen plaatsen. Dat zal dan een zichtbaar teken van een mijlpaal zijn: een stap dichter bij de realisatie van een hospice waar we samen het leven lief kunnen hebben en loslaten”, aldus het persbericht. Voor iedereen die vragen heeft of gewoon nieuwsgierig is naar de voortgang van het hospice kan de informatie vinden op www.hospice-altena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl