Mannenzangavond in Veen

Foto: Archief
17 februari 2024, 16:54
Verlopen

VEEN - Op 16 maart wordt in Veen een mannenzangavond gehouden.

Ds. J. Brouwer zal deze avond in de hervormde kerk aan Grotestraat 19 te Veen leiden en naast een toedracht de diverse psalmen en liederen verbinden. Daarnaast werken organisten Joost van Belzen en Jaap Kramer aan de invulling van de mannenzangavond mee. Het organisatiecomité roept mannen uit de regio en hierbuiten om te komen.

De toegang is gratis, inschrijven is niet nodig. Een collecte wordt gehouden ter bestrijding van de onkosten. De inloop is om 19.00 en de aanvang om 19.30 uur. De avond is ook digitaal te volgen via de livestream op de website https://mannenzangveen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl