Verdiepingscursus bridge van start in maart

Foto: Pixabay
23 februari 2024, 14:00
Verlopen

WOUDRICHEM - Bridgeclub Altena heeft de afgelopen periode een beginners– en vervolgcursus bridge georganiseerd. Vanwege het enthousiasme van de deelnemers en hun behoefte om zich op specifieke onderdelen van het bridgen verder te ontwikkelen, komt nu de verdiepingscursus.

Deelnemers moeten beschikken over de basisvaardigheden en ervaring hebben opgedaan in competitieverband of huiskamerbridge. Naast het verbeteren van de bridgevaardigheden, biedt de cursus de gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten. De spellen worden rustig uitgelegd zodat u weet wat u hebt geleerd en hoe u dat kunt gebruiken in uw ontwikkeling. Natuurlijk is het ook om van te genieten.

De verdiepingscursus beslaat een zestal donderdagavonden in ’t Rondeel in Woudrichem van per dagdeel 2,5 uur les. De geplande data zijn 14, 21 en 28 maart, evenals 4, 11 en 18 april. De kosten voor de cursus bedragen € 65,- en zijn vooraf te voldoen. Tijdens de lessen zijn consumpties voor eigen rekening. Eigen inbreng wordt gestimuleerd en men kan ook gewenste onderwerpen aankaarten via e-mailadres bcaltena@kpnmail.nl. Aanmelden is op die manier ook mogelijk, onder vermelding van de verdiepingscursus. Dit kan individueel of in paren. Voor meer informatie is Jisk Veenstra bereikbaar via 0613025450.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl