AltenaLokaal stelt vragen over afsluiting A27

Foto: Archief
2 maart 2024, 05:33
Verlopen

ALTENA - Vanwege werkzaamheden wordt de snelweg A27 tussen knooppunt Gorinchem en knooppunt Hooipolder in maart twee weekenden afgesloten, één rijrichting volledig en de andere rijrichting op gezette tijden. Het gaat om de weekenden van 15 maart en 29 maart.

In beide weekenden en vooral het paasweekend verwacht AltenaLokaal veel overlast en vertraging. Zij vinden het onverantwoord om twee belangrijke ontsluitingspunten van Altena, de Merwedebrug en de Keizersveerse brug, zo zwaar te blokkeren. Daarom stelt de partij hier vragen over aan het college van Altena.

Volgens AltenaLokaal houdt Rijkswaterstaat te weinig rekening met inwoners en ondernemers. De partij wil weten waarom Rijkswaterstaat uitgerekend het paasweekend heeft gekozen en of het college mogelijkheden ziet om dit weekend te ontzien in de planning. AltenaLokaal verwacht heldere en duidelijke communicatie over afsluitingen richting alle betrokkenen in de gemeente, zodat zij kunnen en mogen meedenken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl