Ladies Bingo in de Bolderik te Sleeuwijk

Foto: De Bolderik
3 maart 2024, 12:05
Regio Info

SLEEUWIJK - Na een spectaculaire eerste editie organiseert Duchenne Heroes in samenwerking met Dorpshuis de Bolderik op zaterdag 18 mei de Ladies Bingo 2024.

Duchenne Heroes is een mountainbiketocht die ieder jaar plaatsvindt in september. De deelnemers mountainbiken in zeven dagen van Luxemburg naar Nederland. Ze leggen zeven etappes af door vier landen en fietsen gemiddeld honderd kilometer per dag. Ze laten zich sponsoren, met als doel de ernstige ziekte van Duchenne de kop in te drukken.

Heeft u zin in een onvergetelijke avond voor het goede doel vol met prijzen? Regel dan snel uw kaarten voor de Ladies Bingo en verzeker uzelf én uw vriendinnen van deelname. De tickets zijn online te koop. De link is te vinden via de Facebook pagina van Dorpshuis de Bolderik. Heeft u vragen? Stuur ze gerust naar beheerder@debolderik.org.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl