Tegenlicht Meet-up bij De Hartenbrigade

Foto: Bibliotheek Altena
3 maart 2024, 12:21
Verlopen

GIESSEN - De GGZ-pioniers in de Tegenlicht documentaire 'Gewoon gek' (2020) willen radicale vernieuwing in de zorg. Bettina Kraaieveld, welzijnscoach bij Surplus, legt uit hoe u in Altena geholpen wordt als het niet goed gaat met uw geestelijke gezondheid.

In Nederland wachten zo’n 90.000 mensen op psychische hulp. Er moet acuut iets veranderen, maar hoe? Tijdens de eerste Tegenlicht meet-up kijken we gezamenlijk de documentaire ‘Gewoon Gek’. Vraag, denk, discussieer en doe mee. Waar denkt u dat deze geestelijke gezondheidscrisis vandaan komt? Wat kunnen we doen om elkaar te helpen? Wat werkt er volgens u wel en niet goed aan de huidige aanpak?

Deze Meet-up wordt georganiseerd op 27 maart in De Hartenjager in Giessen. De inloop is vanaf 19.30 uur. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur. Meer informatie en aanmelden is te vinden op bibliotheekaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl