Maarten van Rossem weer op bezoek bij WLC

Foto: Aangeleverd
5 april 2024, 15:56
Verlopen

WOUDRICHEM - Historicus Maarten van Rossem brengt voor de vierde keer een bezoek aan het Woerkums Literair Café.

Dat hij ook populair is in Altena blijkt uit de overvolle Teerkamer, de lachsalvo’s in het Altena College en de file bij De Bolderik. De 80-jarige Van Rossem is nog immer scherp van geest en dat is woensdag 17 april weer te horen in theater De Bolderik te Sleeuwijk. De zaal gaat open om 19.30 uur. De aanvang is om 20.30 uur. Let op, vol is vol. De show van Maarten gaat natuurlijk over onze regering of het gebrek daaraan.

Donateurs van WLC hebben vrij toegang, kaartjes kosten 15 euro, studenten 5 euro. Wie meer wil weten over Maarten van Rossem leest Herinneringen aan mijn jeugd 1943-1963. En zijn laatste boek: Over populisme en onze democratie. Kijk voor meer informatie op www.woerkumsliteraircafe.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl