Nieuwe bus voor de buurtbusvereniging Hank

Foto: Aangeleverd
5 april 2024, 17:00
Verlopen

HANK - Sinds kort rijden de vrijwillige chauffeurs van de buurtbusvereniging Hank in een spiksplinternieuwe bus. De oude bus had zo’n 600.000 kilometers gereden en was dringend aan vervanging toe.

Nu de chauffeurs dagelijks op pad gaan met deze nieuwe bus gaan zij nog gemotiveerder op weg. De nieuwe bus is t.o.v. de oude stiller, comfortabeler voor zowel chauffeur als passagiers en kent nu ook een stopknop zodat passagiers niet meer door de bus hoeven te roepen of de chauffeur bij de volgende halte wil stoppen. Ook is de nieuwe bus voorzien van de in -en uitlogapparatuur voor de OV-kaart. Voor de chauffeur ook fijn is dat de hele routeplanning, inclusief vertrek- en aankomsttijden, nu geautomatiseerd is.

Buurtbusvereniging Hank is op zoek naar een aantal nieuwe vrijwillige chauffeurs voor de nieuwe bus, want het bestand aan chauffeurs vergrijst snel. Bent u de nieuwe collega of kent u iemand die dat wil worden? Laat dit de voorzitter weten op 06-53853832 of via het secretariaat op 06-83379344. Iedereen die een dagdeel in de week beschikbaar is, kan in aanmerking komen, jong en oud, als u maar beschikt over rijbewijs B. Met name dames worden uitgenodigd te reageren. De leden kunnen minimaal rekenen op een gedegen inwerktraject, goede begeleiding en twee keer per jaar een uitstapje.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl