Peter Breukers nieuwe gemeentesecretaris van Altena

Foto: Gemeente Altena
5 april 2024, 16:33
Verlopen

ALTENA - Per 1 juni 2024 heeft het college van burgemeester en wethouders de heer Peter Breukers (1969) benoemd als nieuwe vaste gemeentesecretaris. Hij volgt hiermee Rob van Wuijtswinkel op die de afgelopen periode de rol van interim secretaris heeft vervuld.

De heer Breukers is nu gemeentesecretaris van de gemeente Overbetuwe. Daarvoor was hij onder meer gemeentesecretaris van de gemeente Westervoort. Een nevenfunctie van hem was coördinerend gemeentesecretaris van de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden. Burgemeester Lichtenberg: “We zijn verheugd met de komst van Peter Breukers naar Altena. Met hem halen we een ervaren secretaris in huis. Hij kan voortbouwen op het stevige fundament dat inmiddels onder onze organisatie is gelegd en de professionaliseringsslag die we samen als medewerkers en bestuur in onze nog jonge gemeente doormaken, verder uitdiepen en versterken.”

Peter Breukers: “Ik ben blij en vereerd met mijn benoeming in Altena. Ik zie er naar uit om samen met het gemeentebestuur, de organisatie en de gemeenschappen te werken aan de opgaven in deze dynamische en mooie gemeente!”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl