Drongelse rommelmarkt op zaterdag 18 mei

Foto: Aangeleverd
12 april 2024, 19:22
Verlopen

DRONGELEN - Dorpshuis De Oude School in Drongelen gaat de 3e editie van de Drongelse rommelmarkt organiseren en wel op zaterdag 18 mei. De rommelmarkt is van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Rondom het dorpshuis komen kramen te staan van ongeveer 300×80 cm. Een kraam kost € 22,50. Verder wordt er een borg gevraagd van € 20,00. De borg kan direct na afloop van de rommelmarkt opgehaald worden bij de marktmeester. De borg wordt gevraagd, omdat enkele verkopers bij de eerste editie voor het eind van de markt al waren vertrokken. En dat is niet eerlijk tegenover de andere verkopers en bezoekers van de markt. Wilt u op de rommelmarkt staan en spullen verkopen? Aanmelden kan door een mail te sturen naar rommelmarkt@dorpshuisdrongelen.nl.

Maar behalve de kramen, zal er ook een springkussen komen te staan voor de kinderen. De bar en het terras zullen ook geopend zijn. Gezellig op het terras dus met een drankje even bijkletsen met een bekende die u tegen komt. En krijgt u honger, dan kunt u bij het dorpshuis ook terecht om te eten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl