Open dag bij SOVAK op zaterdag 20 april

Foto: Archief
12 april 2024, 19:41
Verlopen

SLEEUWIJK - SOVAK, een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, opent zaterdag 20 april haar deuren.

Bent u op zoek naar dagbesteding die bij u past of een fijne plek om te wonen? Of zoekt u naar een leuke baan of wilt u meer weten over (leren en) werken in de gehandicaptenzorg? Woont u in de buurt en wilt u kennismaken? Of wilt u ontdekken wat u als vrijwilliger kunt betekenen? Kom langs, iedereen is welkom. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie? Ga naar www.sovak.nl/opendag

De open dag vindt plaats op zaterdag 20 april. De volgende locatie is geopend tussen 11.00 en 15.00 uur: AC Munnikenland aan Munnikenland 122 in Sleeuwijk. Om u een goede indruk te geven van wat bij SOVAK gedaan wordt, wordt een aantal activiteiten georganiseerd tijdens de open dag. Denk daarbij aan rondleidingen op de woningen en de dagbestedingslocaties door medewerkers of cliënten. Er is muziek en er zijn leuke kraampjes met zelfgemaakte artikelen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl