Schriftelijke vragen door VVD Altena over zonneparken

Foto: Archief
12 april 2024, 19:14
Verlopen

ALTENA - VVD Altena stelt vragen aan het college over de realisatie van een zonnepark aan de Middenweg in Andel. Het college heeft aan de raad geadviseerd om in te stemmen met de aanleg van het zonnepark.

Kort na dit besluit van de gemeenteraad is de VVD benaderd door diverse ondernemers die ook een verzoek hebben ingediend tot het realiseren van zonneparken. Hun plannen zijn afgewezen door het college. De VVD vraagt het college dan ook waarom het college wel positief is over het park in Andel en negatief over de andere plannen.

Verder wil de partij graag weten welke verzoeken tot het realiseren van zonneparken bij de gemeente zijn ingediend na de vaststelling van het zonnekader en hoe het college heeft geoordeeld over deze plannen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl