Blazersklas voor koperen blaasinstrumenten

Foto: Aangeleverd
13 april 2024, 05:48
Verlopen

WOUDRICHEM - Muziek maken doe je samen. Dat is het motto van Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd. Daarom organiseren zij in mei en juni een 8 tal groepslessen voor koperen blaasinstrumenten, speciaal voor kinderen.

De koperen blaasinstrumenten zijn in een harmonieorkest erg belangrijk. En het is fijn als er wat jonge aanwas binnen deze instrumentgroepen aan komt. Daarom biedt KNS nu een unieke mogelijkheid. Tegen een zeer gereduceerd tarief kunnen in een aantal lessen al hele leuke liedjes geleerd worden. Er is keuze uit trompet/ cornet, hoorn of trombone. Deze groepslessen worden gegeven op maandagmiddag van 15.45 tot 16.30 uur in ’t Rondeel in Woudrichem. Dick Hesselink, de zeer ervaren en gecertificeerd koperdocent van de vereniging, zal de lessen verzorgen. De start is direct na de meivakantie, op maandag 6 mei. Eén van de lessen is op dinsdagavond vanaf 18.15 uur, samen met het opleidingsorkest van Kunst Na Strijd, All Tunes. Net als het afsluitende concertje op 25 juni, waarbij de leerlingen ook mee zullen spelen met All Tunes.

De deelnemers krijgen een instrument in bruikleen. Na de lessenserie besluit je of je verder wilt met muziek maken als hobby, in dat geval word je lid van de vereniging. Kosten voor deze serie groepslessen zijn slechts €35 (incl. instrument en lesmateriaal). Meer informatie of opgeven via info@kunstnastrijd.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl