Brassband Kunst en Vriendschap en Brass Band Schoonhoven B in concert: Colours in Brass

Foto: Aangeleverd
13 april 2024, 05:42
Verlopen

WOUDRICHEM - Zaterdag 13 april presenteert Brassband Kunst en Vriendschap de concertshow Colours in Brass.

De concertzaal van ’t Rondeel in Woudrichem zal deze avond omgetoverd worden tot een heus kleurenspectrum. U zult tijdens deze avond niet alleen verrast worden door de diverse klankkleuren maar ook visueel valt er veel te genieten. De Meeuwense brassband bestaat inmiddels alweer 124 jaar en viert volgend jaar haar 125-jarig jubileum. Vorig jaar gaf de band een aantal bijzondere optredens en wist Kunst en Vriendschap goede resultaten te behalen bij wedstrijden. Brassband Kunst en Vriendschap staat sinds 2015 onder leiding van dirigent Henk van Loon.

In de concertshow Colours in Brass neemt Kunst en Vriendschap u onder andere mee naar de donkere kant van de maan. Paul Lovatt Cooper heeft dit alles vertaald naar prachtige indrukwekkende muziek. Verder bent u getuige van de reis die Kunst en Vriendschap gaat maken in een razendsnelle stoomlocomotief en kunt u luisteren naar muziek van Coldplay. Naast het optreden van Kunst en Vriendschap kunt u deze avond genieten van Brass Band Schoonhoven B. U bent welkom op zaterdag 13 april om 20.00 uur in ’t Rondeel in Woudrichem. De toegang is gratis. Voor meer informatie kijk op www.brassbandkunstenvriendschap.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl