Noad’32 en Wilhelmina’26 vinden opening voor vervolg samenwerking jeugdteams

Foto: Archief
13 april 2024, 06:22
Verlopen

WIJK EN AALBURG - NOAD’32 en Wilhelmina’26 hebben een opening gevonden om te kijken of de samenwerking bij de jeugdteams een vervolg kan krijgen. Enkele weken geleden werd juist de stekker er uitgetrokken.

Een significant verschil van inzicht tussen beide verenigingen met betrekking tot de toekomst van deze samenwerking, heeft ertoe geleid dat er vanaf komend seizoen geen ST-teams van deze twee clubs meer actief zullen zijn, lieten de verenigingen uit Wijk en Aalburg weten.

Op korte termijn gaan beide verenigingen weer met elkaar in gesprek en zal onder begeleiding van de KNVB worden gekeken of er voldoende basis is om de samenwerking voort te zetten. Zowel voor de kinderen, ouders als ook voor de begeleiding van de diverse teams hoopt men daar op korte termijn duidelijkheid over te krijgen, aldus Jerry Bouman (voorzitter Noad’32) en Henk Treffers (voorzitter Wilhelmina’26).

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl