Politie zocht met sonar naar vermiste Yoran Krol uit Sleeuwijk

Foto: Archief
13 april 2024, 06:27
Verlopen

WERKENDAM - Het scheepvaartverkeer kon donderdagochtend de Brabantse zijde van de Merwedebrug niet passeren. De politie zocht hier met een sonar naar Yoran Krol uit Sleeuwijk, die al bijna vier maanden vermist is.

De nieuwe zoekactie in het water heeft niet geleid tot de vondst van de vermiste jongen. Ook zijn er geen nieuwe aanwijzingen gevonden. De 16-jarige Yoran Krol wordt al sinds 24 december vermist. Hij is voor het laatst gezien bij jongerencentrum De Pomp in Almkerk. Begin januari werd er een grote zoektocht georganiseerd. Ongeveer 2500 mensen namen deel aan deze zoekactie, wat de grootste burgerzoekactie ooit in Nederland was. Toen werd er geen spoor van de jongen gevonden.

Een dag eerder werd wel zijn jas gevonden in de Merwede bij Papendrecht. Drie weken geleden hebben de ouders van Yoran opgeroepen om alert te blijven op mogelijke sporen van de jongen, aangezien er weer meer mensen op en aan het water te vinden zijn.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl