Maestro Nieuwendijk 2.0 op 25 mei

Foto: Fanfare ONS
14 april 2024, 11:36
Verlopen

NIEUWENDIJK - Op zaterdag 25 mei 2024 organiseert Fanfare O.N.S. uit Nieuwendijk opnieuw het grootse en ludieke muzikaal evenement Maestro Nieuwendijk 2.0.

Maestro Nieuwendijk is de lokale versie van het bekende en succesvolle AVRO/TROS televisieprogramma. Na het grote succes uit 2017, toen men voor het eerst een Maestro concert organiseerde, is het nu tijd voor een vervolg. Vijf bekende lokale gezichten zullen op zaterdagavond 25 mei in de sporthal Tavenu strijden om de felbegeerde Maestro-titel. Ze zullen met hun dirigeerstok ‘Maestro-orkest O.N.S.’ heelhuids door verschillende muziekstukken moeten loodsen. Vooraf hebben ze een korte basistraining gehad van dirigente Anneke Konings-Kros en de uiteindelijke uitvoering zal worden beoordeeld door een kundig jury comité. Net als in het televisieprogramma worden er van de training beelden gemaakt en de meest hilarische stukken worden op de avond getoond als de kandidaat aan de beurt is. Tijdens de uitvoering zullen camera’s en beeldschermen aan het publiek tonen wat het orkest ziet; de Maestro aan het werk.

Wordt het een spetterend optreden of een martelgang voor dirigent en/of orkest? Voor het publiek kan het in ieder geval niet stuk. Kaarten zijn te koop bij Tavenu, Coop of via het e-mail adres info@fanfare-ons.nl en kosten € 15,-. Het concert start op 25 mei om 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl