Verkeerscontroles uitgevoerd door Verkeerspolitie in de Biesbosch

Foto: Archief
15 april 2024, 20:11
Verlopen

WERKENDAM - In de Biesbosch bij Werkendam zijn afgelopen weekend verkeerscontroles uitgevoerd door de Verkeerspolitie Zeeland-West-Brabant. De politie schreef meerdere bekeuringen uit en ook werden er een aantal rijbewijzen ingenomen.

Tijdens de controles werd er onder andere gecontroleerd op snelheid. In totaal zijn er vijf bekeuringen uitgeschreven voor het overschrijden van de maximale snelheid. Vier bestuurders moesten zelfs hun rijbewijs inleveren, omdat ze meer dan 50 kilometer per uur te hard reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 142 kilometer per uur, terwijl slechts 60 kilometer per uur was toegestaan.

Naast snelheid werden ook andere overtredingen geconstateerd. Zo kreeg één voertuig een bekeuring vanwege overmatig geluid, en een ander voertuig werd beboet omdat de ruiten onvoldoende licht doorlieten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl