Start aanleg bustransferium Andel

Foto: Archief
19 april 2024, 21:09
Verlopen

ANDEL - Dinsdag 16 april heeft het officiële startmoment plaatsgevonden voor het bustransferium aan de Hoge Maasdijk in Andel.

Wethouder Hans Tanis schepte een deel van het zand dat de ondergrond voor de nieuwe dijkafrit moet voorbelasten. Hij deed dat samen met directeur Harrie Weijtens van Curio prinsentuin Andel en Dieter Klein Nagelvoort, manager bij Arriva. Het voorbelasten is nodig om de ondergrond voor te bereiden op de aanleg van het bustransferium en duurt ongeveer een jaar. Dat betekent dat in april 2025 de daadwerkelijke aanleg kan beginnen.

Naar verwachting is het bustransferium in Andel dan voor het nieuwe schooljaar 2025/2026 klaar.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl