Expositie Liesbeth Kleinloog bij Maaswaarden op Wijkestein

Foto: Archief
25 april 2024, 11:57
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Bij Maaswaarden, op locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg, zijn afdrukken van krijtborden te zien van Liesbeth Kleinloog, die ook uit Wijk en Aalburg komt.

Liesbeth werkt vanuit haar eigen “atelier de keuken” met kleur, vorm, tekenen en fotografie. Op verschillende manieren heeft zij zich verdiept in de mogelijkheden om de voor haar juiste vorm hierin te vinden. Naast schilderen met acryl en het werken met gemengde technieken was gewoon schoolbordkrijt altijd haar favoriet. Het is zacht, eenvoudig op te zetten, te bewerken en te verwijderen.

De posters en kaarten zijn bij haar te bestellen. Zie haar Facebook- en Instagrampagina’s “Krijtletters en zo…”. Haar expositie is te zien tot eind juni 2024. In het atrium van Wijkestein staat een gesloten vitrinekast waarin iedere twee maanden een verzameling van iemand uit de omgeving is te zien. Wilt u meer informatie, gratis exposeren of uw eigen verzameling tentoonstellen bij Maaswaarden? Neem dan contact op met Bert Noorloos via telefoonnummer 0416-698400 of e-mailadres b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl