Pontje Steur: Start 24e vaarseizoen op Koningsdag 2024

Foto: Archief
25 april 2024, 12:18
Verlopen

WERKENDAM - Op Koningsdag, zaterdag 27 april, gaat het vaarseizoen van Pontje Steur weer van start. Wandelaars en fietsers kunnen vanaf 10.00 uur die dag weer gebruik maken van het pontje dat vaart in de Biesbosch tussen Draepkilweg en ’t Kooike.

Pontje Steur vaart dit jaar voor het 24e seizoen en brengt elk jaar weer meer fietsers en voetgangers naar de overkant van het Steurgat. De vrijwillige pontschippers geven graag informatie over de Biesbosch en alles wat er in de nabije omgeving te zien en te doen is. Reden genoeg voor elke recreant om zijn wandel- of fietstocht ook via het pontje te laten lopen, om zo zelf deze plekjes te ontdekken en tegelijkertijd te genieten van een overtocht waarop de Biesbosch zich op z’n mooist laat zien.

In mei vaart Pontje Steur in de weekenden. In de maanden juni, juli, augustus, september is dit dagelijks. Op alle vaardagen van 10.00 tot 18.00 uur. Tarief: € 1,50 per overtocht. Er kan alleen contant betaald worden. Meer informatie over Pontje Steur is te vinden op verschillende websites, zoals www.gemeentealtena.nl, www.vvv-altenabiesbosch.nl en www.voetveren.nl en www.pontjes.nl. Informatie is ook op te vragen bij VVV Biesboschlinie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl