Lintjesregen in Altena

Foto: RTV Altena
27 april 2024, 18:40
Verlopen

ALTENA - Bij de traditionele lintjesregen heeft Burgemeester Egbert Lichtenberg vrijdag 11 inwoners van de gemeente Altena verrast met een Koninklijke Onderscheiding.

De burgemeester heeft alle gedecoreerden persoonlijk bezocht en ze de versierselen opgespeld. De volgende inwoners zijn benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau: Hettie Daalen-Pellikaan uit Uitwijk, Attie de Bruijn-Jonker uit Sleeuwijk, Bert Ruiter uit Sleeuwijk, Huibert van Andel uit Sleeuwijk, Bas van den Heuvel uit Andel, Jenny Pruijsen-Grandia uit Almkerk, Kees Heystek uit Nieuwendijk, Willem van Helden uit Sleeuwijk, Jan Potters uit Werkendam, Corné van Beek uit Wijk en Aalburg en tot slot heeft ook de voorzitter van deze omroep, RTV Altena, een Koninklijke Onderscheiding gekregen: Kees Braat uit Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl