Jaarlijkse Aelse Dag op zaterdag 18 mei

Foto: Archief
28 april 2024, 12:04
Verlopen

ANDEL - In het Pinkerweekend vindt op zaterdag 18 mei de jaarlijkse Aelse Dag weer plaats rondom de Romboutstoren in Andel.

Het terrein bij de Romboutstoren wordt dan omgetoverd tot een sfeervol dorpsplein en is het kloppend hart van de Aelse Dag in Andel. Met natuurlijk de hele dag vertier en gezelligheid bij de Romboutstoren, de jaarlijks terugkerende warenmarkt, rommelmarkt en kofferbakverkoop. Natuurlijk vindt u ook een hapje en een drankje op de Aelse Dag. Net als eerdere edities zal ook een stukje muziek niet ontbreken van het Andels Fanfare Corps. En ook aan de kinderen is gedacht; in een speciale kinderhoek worden gedurende de Aelse Dag verschillende activiteiten georganiseerd.

Iedereen is van harte welkom op 18 mei vanaf 10.00 uur. Voor meer informatie en het volledige programma voor de Aelse Dag kunt u kijken op de website www.aelsedag.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl