Te Veen, Ter Zee en in de Lucht!

Foto: Pixabay
28 april 2024, 12:00
Verlopen

VEEN - Tijdens de week van het 80-jarig bestaan van v.v. Achilles Veen wordt Fiets ‘M erin! gehouden op donderdag 6 juni. Doet u ook mee?

Iedereen vanaf 8 jaar tot 99 jaar mag hier aan deelnemen. De organisatie zorgt ervoor dat iedereen in de juiste categorie qua leeftijden ingedeeld wordt. Er zijn natuurlijk prijzen te winnen voor de 3 beste per categorie, een pech prijs voor elke categorie en een originaliteitsprijs. Zorg ervoor dat u een oude, maar leuke versierde of creatieve fiets meeneemt en probeer voor die o zo mooie originaliteitsprijs te gaan.

Opgeven kan via het e-mailadres fietsmerinachilles@gmail.com. Zet hierbij u voornaam en achternaam, leeftijd en telefoonnummer. Opgeven kan tot 25 mei. Fiets ‘M erin! wordt gehouden op juni om 18.00 uur op Sportpark de Hanenweide in Veen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl