Vul de enquête in over omroepstichting RTV Altena

Foto: RTV Altena
28 april 2024, 12:20
Verlopen

ALTENA - Via het online platform Aan De Slag van de gemeente Altena worden alle inwoners van Altena opgeroepen om deel te nemen aan de enquête over omroepstichting RTV Altena.

RTV Altena is door het Commissariaat voor de Media de officieel vergunde omroepstichting voor de gemeente Altena. Voor de meeste mensen is de omroep bekend onder de merknamen Radio A-FM en Altena TV. Dagelijks brengt RTV Altena de inwoners in Altena via radio, televisie, internet en sociale media op de hoogte van ontwikkelingen in uw woonomgeving. Actueel streeknieuws, lokale politiek, regionale sportprestaties, gesprekken met mensen uit de buurt, kerkelijke informatie en regionale agendaberichten. Radio A-FM en Altena TV zorgen dat de inwoners van Altena weten wat speelt in de omgeving. RTV Altena is een organisatie die volledig draait op een groep enthousiasme vrijwilligers. RTV Altena heeft de zogenaamde ANBI status (Algemeen nut beogende instelling) en is gevestigd aan de Ippelseweg in Nieuwendijk.

RTV Altena en de Gemeente Altena willen graag meer te weten komen over de doelgroep die de omroep bereikt. Daarvoor is deze enquête opgesteld. Deze enquête is anoniem. Indien u als vrijwilliger iets voor RTV Altena zou willen betekenen, dan kunt u bij de laatste vraag uw emailadres achter laten. De enquête is tot 15 mei in te vullen via https://aandeslag.gemeentealtena.nl/. Alvast bedankt voor uw hulp!

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl