Nieuw vrijwilligersplatform AltenaVoorElkaar

Foto: Ter illustratie
29 april 2024, 16:57
Verlopen

SLEEUWIJK - Op 7 juni vindt de feestelijke lancering plaats van het vrijwilligersplatform AltenaVoorElkaar, tijdens het festival Vrienden van Altena in Sleeuwijk.

AltenaVoorElkaar is het nieuwe platform in de gemeente Altena waar vrijwilligers en hulpvragers elkaar kunnen vinden. Of u nu op zoek bent naar een vrijwilliger of juist iets voor een ander wil betekenen, dan kunt u hier uw vraag en aanbod plaatsen. De website www.altenavoorelkaar.nl komt vanaf 1 juni online.

Tijdens het festival Vrienden van Altena wordt er meer verteld over dit platform, op 7 juni van 13.00 tot 20.00 uur aan de Nieuwe Roef 1 in Sleeuwijk. Er zijn foodtrucks, kermisattracties, live muziek, springkussens en iedereen is welkom. Voor meer informatie, nieuwsberichten en de nieuwste vrijwilligersvacatures binnen de gemeente Altena kunt u ook de Facebookpagina volgen van AltenaVoorElkaar.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl