Selectie Voltena verder uitgebreid

Foto: Archief
30 april 2024, 22:26
Verlopen

ALTENA - De volleybalsters van Voltena krijgen volgend seizoen versterking van twee nieuwe speelsters.

Vanuit Volley Tilburg komt Noor Goossens over. Zij maakt daarmee een sprong omhoog van de Topdivisie naar de Superdivisie. Goossens gaat de positie van spelverdeelster invullen samen met een andere nieuwkomer, Roos van Gastelen. Zij maakt de overstap van Next Volley. Daar is Van Gastelen gepromoveerd van de Eerste Divisie naar de Topdivisie, maar zet persoonlijk nog een extra stap.

Eerder gaven zeven speelster al aan volgend seizoen de club trouw te blijven. Dat doen ook Senna van den Berg en Angelique Verheul, werd deze week bekend. In de selectie is nog ruimte voor een extra midden- en/of diagonaalspeelster. Met het nauw betrekken van het tweede damesteam en de jeugdafdeling kan Voltena deze plekken wellicht vanuit de eigen opleidingslijn opvullen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl