NOAD’32 en Wilhemina ’26 gaan toch verder met Samengestelde Teams

Foto: Archief
8 mei 2024, 17:40
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Voetbalverenigingen NOAD'32 en Wilhelimina'26 gaan toch weer verder met Samengestelde Teams.

Er was aanvankelijk sprake van dat er bij de clubs geen Samengestelde Teams meer aan het nieuwe seizoen zouden beginnen. Mede op initiatief van de spelers en ouders gingen beide verenigingen toch weer in gesprek. De verenigingen kregen daarbij hulp van de KNVB.

De bedoeling is dat vanaf komend seizoen 2024/2025 de volledige bovenbouw vanaf JO13 onder de ST-vlag valt. Ook zullen er bij de onderbouw al sommige gedeelde activiteiten worden georganiseerd. Dit alles in principe op structurele basis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl