SGP stelt vragen over verkoop vrachtwagen

Foto: Archief
8 mei 2024, 17:47
Verlopen

ALTENA - De SGP-fractie heeft het college van burgemeester en wethouders vragen gesteld over de verkoop van een splinternieuwe vrachtwagen, met daarop het logo van de gemeente Altena.

De vrachtwagen zou te koop zijn via een online veiling. De vrachtwagen met een kraan heeft slechts 119 kilometer op de teller. De fractie van SGP Altena verbaast zich over het feit dat een nieuwe vrachtwagen, die blijkbaar eigendom is van de gemeente Altena gezien de aanwezigheid van de stickers, via een online veiling wordt verkocht. De partij wil daarom van het college weten of zij op de hoogte is van het feit dat een vrachtwagen met het gemeentelijk logo online wordt geveild.

Ook vraagt de SGP zich af of deze vrachtwagen oorspronkelijk door de gemeente is aangeschaft en welk bedrag hier eventueel mee gemoeid was. Verder wil de fractie weten waarom deze vrachtwagen, die nog ongebruikt is, weer wordt verkocht en voor welk bedrag het college verwacht de vrachtwagen te kunnen verkopen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl