Tweetal in de nacht van de rijbaan van A27 geplukt

Foto: Archief
8 mei 2024, 17:38
Verlopen

HANK - De politie heeft in de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 mei een man en vrouw van de snelweg A27 bij Hank gehaald.

De politie kreeg een melding over het tweetal dat over de snelweg liep. Eenmaal ter plaatse kwamen agenten inderdaad twee mensen tegen en ze liepen ook daadwerkelijk op de rijbanen. Ze waren naar eigen zeggen op zoek naar een telefoon. De man en vrouw kregen beide een boete voor het lopen over snelweg.

Hierna heeft de politie ze naar hun voertuig gebracht. Daar bleek het duo ook onder invloed te zijn. De agenten besloten daarom een rijverbod op te leggen. De politie heeft hen hierna op een veilig plek afgezet, vanaf hier moesten ze zelf vervoer regelen om thuis te komen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl