Achilles Veen-aanvoerder Nikki Baggerman gereanimeerd

Foto: Archief
11 mei 2024, 14:20
Verlopen

VEEN - Donderdagavond 9 mei werd de districtsbekerfinale Zuid I tussen de vierde-divisionisten Goes en Achilles Veen gestaakt, nadat Veen-aanvoerder Nikki Baggerman in de 26e minuut in elkaar zakte en moest worden gereanimeerd.

Baggerman werd naar het ziekenhuis gebracht en maakt het voor zover nu bekend naar omstandigheden goed. Er was geen directe aanleiding in de wedstrijd waarom hij elkaar zakte. Baggerman zelf zou, nadat hij was gereanimeerd en per brancard van het veld werd vervoerd, hebben aangegeven dat de bekerfinale gewoon hervat moest worden. Echter zag Goes dit niet meer zitten. De wedstrijd is daarom gestaakt bij een 0-2 stand voor Achilles Veen.

Op maandag 20 mei, Tweede Pinksterdag, zal de wedstrijd verder gespeeld worden vanaf 17.00 uur op het complex van V.V. Trinitas te Oisterwijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl