Cel en tbs met dwangverpleging voor Nicky van B.

Foto: Archief
11 mei 2024, 14:16
Verlopen

WOUDRICHEM - De 38-jarige Nicky van B. kreeg woensdag 8 mei anderhalf jaar cel en tbs met dwangverpleging opgelegd door de rechtbank in Breda.

Van B. heeft zijn vriendin en een ex ernstig bedreigd, geschopt, geslagen en met een mes gestoken. Nicky van B. verkocht in september 2022 zijn huis en trok in bij een vrouw en haar zoon in Woudrichem. Binnen een paar maanden werd hij verliefd op een buurvrouw en trok vervolgens bij haar in. In februari 2023 ging het helemaal mis. De vrouw met wie Van B. samenwoonde, werd flink mishandeld. Tussen de kussens van de bank vond de politie een vuurwapen.

Vrijwel alle relaties van Nicky van B. zijn geëindigd met geweld. Van B. verklaart dat alle vrouwen samenspannen tegen hem. Van B. had al een strafblad van zo’n zestien pagina’s. Uit onderzoek blijkt dat hij antisociale trekken heeft en dat hij vaak de schuld van dingen bij anderen legt. Vijf van zijn laatste zes exen hebben te lijden gehad onder huiselijk geweld.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl