Derde editie van de Altena Regatta op 6 juli

Foto: Altena Regatta
11 mei 2024, 16:40
Sport Nieuws

RIJSWIJK - De Altena Regatta keert dit jaar terug voor haar derde editie, gepland op 6 juli, langs de oevers van de Afgedamde Maas. Het evenement vindt plaats ter hoogte van 't Dijkje in Rijswijk en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor deelnemers en toeschouwers.

De Altena Regatta, een jaarlijks terugkerend evenement in samenwerking met Rotary Club Altena brengt teams uit verschillende kernen samen om de competitie aan te gaan in zelfgebouwde St. Ayles skiffs. Deze prachtig vervaardigde houten boten zullen de wateren van de Afgedamde Maas doorkruisen, terwijl ze streven naar de overwinning. Met de deelname van zowel ervaren roeiers als beginners staat de wedstrijd garant voor uitdaging en competitie op niveau.

Tijdens de wedstrijden is er bij de aanwezige horeca ’La Cantina’ gelegenheid voor een hapje en een drankje. Vanaf de overzichtelijke locatie langs de rivieroever kunnen toeschouwers genieten van een mooie dag vol gemeenschapsgeest.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl