Jeugdleiderscafé over jongeren en depressiviteit

Foto: Archief
11 mei 2024, 16:13
Verlopen

SLEEUWIJK - Op donderdag 23 mei organiseert stichting Tienerfriends een nieuwe editie van het jeugdleiderscafé op Jongerencentrum de Friendship in Sleeuwijk. Naast ruimte voor ontmoeting wordt er een training gegeven over het thema 'Jongeren en depressiviteit'.

Veel jongeren hebben te maken met depressiviteit of depressieve gevoelens. De kans is daarom groot dat ook in uw kerk of jeugdgroep jongeren hiermee worstelen. Wat kunt u hierin betekenen? Wat wel en niet te doen? Erik en Wietske van Raise Up gaan het hier deze avond over hebben.

Toegang is gratis. Iedereen die betrokken is bij christelijk jongerenwerk of van plan is dat te gaan doen is van harte welkom. De Friendship is open vanaf 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur. Meer informatie is te vinden op tienerfriends.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl