Kinderopvang BuitenGewoon breidt kinderdagverblijf uit in De Werf

Foto: Kinderopvang BuitenGewoon
11 mei 2024, 15:51
Verlopen

WOUDRICHEM - Stichting Kinderopvang BuitenGewoon vierde op dinsdag 30 april de opening van haar nieuwe kinderdagverblijf groep, De Doerakken, voor kinderen van 0 tot 4 jaar in De Werf in Woudrichem.

Door de groei die de stichting de afgelopen periode meemaakte is er besloten om de kinderopvang uit te breiden binnen de locatie, in het multifunctionele centrum de Werf om deze flexibiliteit te kunnen blijven waarborgen. Ook zorgt de nieuwe groep ervoor dat de wachtlijst is verdwenen en de kinderen meer verdeeld zijn over de groepen, wat tot een kleinere groepsgrootte leidt.

De nieuwe groep, genaamd de Doerakken, is voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Eén van de voordelen van deze groepssamenstelling is dat de kinderen en de pedagogisch medewerkers langer onderdeel zijn van dezelfde groep. Daarnaast leren de jonge kinderen van de oudere kinderen en de oudere kinderen leren van kleins af aan rekening te houden met jongere kinderen. Kinderopvang BuitenGewoon heeft naast deze verticale groep (0-4) een babygroep (0-2), een peutergroep (2-4), een peuterprogramma (2-4), twee bso-groepen (4-7 en 7-13) en een zorggroep.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl