Open dagen in het Duyls Bos

Foto: Agnes Advocaat
11 mei 2024, 16:25
Verlopen

ALMKERK - Tijdens het Pinksterweekeinde zijn weer de traditionele open dagen in het Duyls Bos in Almkerk.

Het Duyls Bos biedt een variatie aan natuur- en cultuurhistorie en zoals gewoonlijk wordt er iets moois van gemaakt. Neem bijvoorbeeld het museumhuisje, de schoenmakerij, het bakhuis en de Mariakapel. Maar ook de tuinen in het Bos, de kruiden-, bijen- en vlindertuin op Zuid of het pas aangeplante Bloesembos op Noord. Er zijn rondleidingen om 11.00 uur en om 14.00 uur waarbij verhalen worden verteld over dit mooie stukje Altena, iedereen die geïnteresseerd is kan aansluiten.

De toegang is via de poort aan de Midgraaf voor bezoekers die met de auto komen. Voor fietsers, voetgangers en mensen slecht ter been is de poort aan de Duijlweg open, er staan banners, dus de ingangen zijn duidelijk herkenbaar. De open dagen vinden plaats op 18, 19 en 20 mei en de poorten zijn geopend tussen 10.00 en 16.00 uur, de toegang is gratis. Kijk voor alle informatie op duylsbos.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl