Voorbereidingen in volle gang voor Maestro Nieuwendijk 2.0 op 25 mei

Foto: Maestro Hillebrand Dekker
11 mei 2024, 17:26
Verlopen

NIEUWENDIJK - Op zaterdagavond 25 mei 2024 organiseert fanfare O.N.S. voor de tweede keer een Maestro concert in de tot muziektheater omgebouwde sporthal ‘De Iris’.

Na het daverende succes uit 2017 zullen opnieuw vijf bekende Nieuwendijkse gezichten strijden om de felbegeerde Maestro-titel. Hiervoor worden de Maestro’s natuurlijk beoordeeld door een Nieuwendijkse vakjury met verstand van zaken. Zit er soms een natuurtalent bij? Of juist een amuzikale stuntman of -vrouw, die vooral inspeelt op de sympathie van de muzikanten? Voor de leden van het orkest is het ook een belevenis; zij krijgen niet iedere week burgemeester Egbert Lichtenberg, dominee Nico de Lange, ras vrijwilligster Tonny van Drunen, mannenkoorvoorzitter Hillebrand Dekker of huisartsenpraktijkmanager Mirjam Schram voor hun neus die de dirigeerstok probeert te hanteren.

Wilt u verzekerd zijn van een plaatsbewijs voor deze muzikale show? Stuur dan een e-mail naar info@fanfare-ons.nl. Kaartjes kunnen ook gekocht worden bij COOP Nieuwendijk, Dorpshuis Tavenu en bij De Juf’s Muziekwinkel, Vijverstraat 23. Een kaartje kost € 15,-.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl