Zwemvereniging ZVDO ’74 nodigt (oud)leden uit voor zwemmarathon

Foto: ZVDO'74
11 mei 2024, 16:45
Verlopen

ANDEL - ZVDO'74 bestaat dit jaar 50 jaar en dat wordt groots gevierd. Daarom worden er gedurende het jaar verschillende activiteiten georganiseerd.

Zaterdag 1 juni vindt er weer een nieuwe activiteit voor het 50-jarig jubileum van de club plaats. Dan wordt er een zwemmarathon gehouden voor zowel leden als oud-leden van de club. (Oud)leden van alle leeftijden worden van harte uitgenodigd op zaterdag 1 juni in zwembad AquaAltena om 18.00 uur. Na een korte opening gaat de marathon van start in verschillende teams. Tussendoor hebben deelnemers voldoende tijd om onder andere even lekker een hapje te eten, bij te praten met (oud)clubgenoten of deel te nemen aan een van de andere activiteiten voor jong en oud, zoals racen over de stormbaan. Voor alle eten en drinken wordt gezorgd.

Kortom, de ideale gelegenheid voor oud-leden om weer eens in het water te duiken. Aanmelden is wel noodzakelijk. Dit kan tot 15 mei. Leden en oud-leden kunnen zich aanmelden via de website van ZVDO ’74 (www.zvdo74.nl en ga naar Jubileum). Daar staat ook meer informatie over de zwemmarathon.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl