Inschrijvingen geopend voor Avondvierdaagse Almkerk

Foto: Avond4Daagse Almkerk
14 mei 2024, 21:50
Verlopen

ALMKERK - Het is weer tijd om je wandelschoenen aan te trekken en je stappenteller tevoorschijn te halen, want de Avond4daagse Almkerk staat voor de deur!

Met elk jaar een groeiend aantal deelnemers is het duidelijk dat dit evenement een geliefde traditie is geworden in Almkerk. De organisatie van deze avond4daagse kondigen met trots aan dat de inschrijvingen officieel zijn geopend en dat enthousiaste wandelaars tot en met 7 juni de kans hebben om zich aan te melden. Of je nu jong of oud bent, een doorgewinterde wandelaar of een nieuwkomer, de Avond4daagse Almkerk biedt voor ieder wat wils.

Het evenement, dat plaatsvindt van 11 juni tot 14 juni, biedt niet alleen een geweldige gelegenheid om te genieten van de prachtige omgeving van Almkerk en omstreken, maar ook om samen te komen met vrienden, familie en mede-wandelaars. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in via www.avond4daagsealmkerk.nl, want dat kan tot en met 7 juni! En geniet van 4 dagen vol plezier, beweging en ontdekking in ons pracht Almkerk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl